18 Mayıs 2012 Cuma
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Karakter boyutu :



30 Mayıs 2011 Pazartesi 16:31
20 Yıllık Hasret Köydes'le Sona Eriyor
Ordu'nun Mesudiye ilçesinde 5 köyün ortak kullandığı ve 20 yıldır asfaltlanmasını istediği grup yolunda çalışmalar başladı.
Ordu'nun Mesudiye ilçesinde 5 köyün ortak kullandığı ve 20 yıldır asfaltlanmasını istediği grup yolunda çalışmalar başladı.
Yeşilçit-Balıklı-Musalı-Güvenli ve Arıkmusa köylerinin Ulugöl mevkiine kadar olan 5 km'lik yolun 1. etabının ihalesi yapılarak işe başlanıldı. Mesudiye Kaymakamı Rıza Gençoğlu da çalışmaları sık sık yerinde inceliyor. Yolun asfaltlanması için yaklaşık 20 yıldan beri uğraş verilen köy yolunun 2010 yılı KÖYDES programına alınarak ihale edildiği ve yapımına başlanıldığı belirtildi. Yol çalışmalarının başlamasıyla birlikte vatandaşlar Mesudiye Kaymakamı Rıza Gençoğlu'na gösterdiği ilgi ve destek için teşekkür ettiler.
Bu haber toplam 355 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
DİĞER HABER BAŞLIKLARI















