18 Mayıs 2012 Cuma
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplandı
24 Ekim 2011 Pazartesi 07:55

Ak Parti Ordu İl Danışma Meclisi Toplandı

AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi toplantısı milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.

AK Parti Ordu İl Danışma Meclisi toplantısı milletvekillerinin katılımıyla yapıldı.
AK Parti Ordu İl Binası konferans salonunda gerçekleştirilen Ordu İl Danışma Meclisi toplantısına Milletvekilleri Mustafa Hamarat, Fatih Han Ünal, İhsan Şener, Harun Çakır, İl Başkanı Hüseyin Akyol, Merkez İlçe Başkanı Uğur Çelenk, İlçe Başkanları, Belediye Başkanları, İl Genel Meclis üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları katıldı. AK Parti Ordu Milletvekili Harun Çakır, konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yaparken, İhsan Şener parti olarak top yekün toplum ve ülke menfaatine çalıştıkları belirtti.
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal da konuşmasında gündemdeki terör konusuna değindi. Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yapılan operasyonlarla netice alınacağını vurgulayan Ünal, "İnşallah terör örgütü hak ettiği sonucu ve akıbeti bulacaktır" dedi. Ünal, "Biz onların silah bırakarak insani imkanlar içerisinde yaşaması arzusundaydık, hala bu yol onlara var. ETA örgütü bildiğiniz gibi İspanya'nın 48 yıldır başının belasıydı ve silah bıraktı. Ve artık onlarda insan muamelesi görecek ve ihtiyaçlarını ülke içerisinden karşılayacaktır. İnanıyorum ki PKK terör örgütüne bu örnek olacaktır. Çünkü onlarda çıkmazın içerisine girmiştir. Bir girdaba girmiştir. Bu girdaptan çıkmak için bu fırsatı değerlendirmeleri lazım. Fakat asla masaya oturup terör örgütü ile pazarlık yapılamaz. Mücadelemiz sonuna kadar gidecektir" ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve bakanların sık sık Güneydoğu Bölgesi'ne gittiğine dikkat çeken Ünal şöyle devam etti:
"Bugüne kadar hiçbir Cumhurbaşkanı Doğu'ya gitmemiştir, belki sınırda gece geçirmemiştir, Bakanlar belki sıklıkla Doğu'ya ziyarete gitmemiştir. Şu anda bile sayın İçişleri Bakanımız Şırnak'ta bulunuyor. Onun için bu programa katılamadı. Sayın Başbakanımız Doğu'ya o kadar önem verdi. Bakın biz o kadar çok bakan görmeye alışkınız ama Doğu'daki insanlar Bakan görmeye alışkın değil. Doğu'ya bu takım ziyaretler yapıldığında terör örgütü bakıyor ki ayaklarının altından halı kayıveriyor. İnşallah terör örgütü hak ettiği sonucu ve akıbeti bulacaktır."
AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat'ta konuşmasında teşkilatlanmanın önemine dikkat çekti. Hamarat, "Bugün artık göğsümüzü gere gere peşinde yürümekten gurur duyduğumuz siz teşkilatlarımızla birlikte köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe temsilcisi olmaktan gurur duyduğumuz bir liderin peşinden yürüyoruz. Dünya parmak ısırıyor. Hizmetlerimiz bütün dünyada örnek olarak gösteriliyor. Başarılarımız da artık bilimsel başarıların konusu haline gelmiş durumdadır" diye konuştu.

 

Bu haber toplam 931 defa okunmuştur
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.