Haber Ordu Ordu Haberleri
ORDU GÜNDEM

Akkuş Salman’a Beton Yol

Bilge
10 Kasım 2022 11:44
Son Güncelleme: 10 Kasım 2022 11:44
Sıcak asfalt çalışmalarının yanı sıra beton yol çalışmalarıyla da yolları modern bir yapıya kavuşturan Ordu Büyükşehir Belediyesi Akkuş ilçesine bağlı Salman Mahallesi’ndeki 3 km’lik güzergâhta beton yol çalışması başlattı.
Akkuş Salman’a Beton Yol

Türkiye’nin kırsal yol ağı en uzun ili Ordu’da, asfalt ve beton yol çalışmaları devam ediyor. Karadeniz’in zorlu coğrafyasında çalışmalarını sürdüren Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, mahalle ve grup yollarını standardı yüksek bir yapıya dönüştürüyor.

17 KM’LİK GÜZERGAHIN 3 KM’SİNDE ÇALIŞMA BAŞLADI

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, çalışmalar kapsamında Yeşil Yol Projesi güzergahında bulunan Akkuş ilçesi Salman Mahallesi’ndeki 17 km’lik güzergahın 3 km’sini beton ile buluşturuluyor. Ekiplerin sürdürdüğü çalışma ile kısa süre içerisinde tamamlanması hedeflenen beton yol çalışmasının geriye kalan 14 km’lik kısmı ise program dahilin de devam edecek.

Öte yandan 125 km’lik kısmı Ordu Büyükşehir Belediyesinin sorumluluğunda olan Yeşil Yol Projesi ile Samsun, Ordu, Giresun, Gümüşhane, Bayburt, Trabzon, Rize ve Artvin’in yayları üst kottan birbirine bağlanmış olacak.

 

 

Yorum Yazın