Haber Ordu Ordu Haberleri
SİYASET

ORDU’NUN EN ÇALIŞKAN VEKİLİ YEDİYILDIZ!!!

Bilge
26 Ocak 2023 10:50
Son Güncelleme: 26 Ocak 2023 10:50
Yaklaşık 1 milyon Ordulunun yaşadığı İstanbul’da on binlerin katıldığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında iştirak ettiği toplantılar da organize etti. Başhekimlik ve doktorluk yaptığı dönemde bütün hemşehrileriyle tek tek ilgilenip dertlerine çözümler buldu. Maddi manevi yaptığı fedakarlıklarla herkesin gönlünde taht kurarken Ordu’nun ve Orduluların ağabeyi Şenel Babası olmayı başardı.
ORDU’NUN EN ÇALIŞKAN VEKİLİ YEDİYILDIZ!!!

DİL SÜRÇMESİ OLDUĞU AÇIKÇA BELLİ

AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız bir programda yapmış olduğu açıklamalar ile gündemde.

Konuşmanın bütünü ele alındığında ve dikkatlice dinlendiğinde sehven söylendiği net bir şekilde anlaşılan esasen niyetin başka sözün çok başka olduğu bir durum yaşandı. Sarf edilen tepki toplayan söze bakıldığında tamamen bir dil sürçmesi olduğu açıkça görülmektedir.

Bu sözleri ile ilgili sosyal medya üzerinden bir açıklamada bulunan Yediyıldız “Yapmış olduğum açıklamalar esnasında sürçülisan ederek yanlış yorumlamaya müsait maksadını aşan ifadeler ortaya çıktığını üzülerek ifade eder milletimizden özür dilerim.”  Dedi.

YEDİYILDIZ EN ÇALIŞKAN VEKİL

Yediyıldız ilerlemiş yaşına rağmen ortaya koyduğu performansla gençlere taş çıkartan bir süreç ortaya koyuyor. 7’den 70’e hangi siyasi görüşten olursa olsun Ordu başta olmak üzere Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen vatandaşlarla birebir ilgilenip sorunlarına çözüm bulmak süratiyle duasını kazanıyor.

Türkiye ve memleketi Ordu için bir dizi projeler üreterek önemli çalışmalara imza atan AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız üretmeye ve hizmet vermeye devam ediyor.

Çalışkanlığı ve üretkenliği ile gönüllerde taht kuran Yediyıldız tam bir proje adamı imajı çiziyor.

Ordu’nun en önemli projelerinden olan Bolaman Havza Projesi ile Türkiye ve Ordu’ya ivme kazandırdı. Bu proje Ordu tarihinin en büyük yatırımlarından biri olma özelliğini taşıyor.

Türkiye’de 2020 yılı yatırım bütçe programında bulunan ve Dünya Bankası tarafından desteklenmesi kararı alınan Bolaman Havzası Islah Projesi ile Ordu 50 yıl ileriye gitti.

Bolaman Havza Projesi gibi çok yönlü projelerin ülke ve dünya için örnek teşkil ettiği bu dönemde Şenel Yediyıldız bu gibi projeler üreterek örnek olmaya devam edecek gibi görünüyor.

AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız’ın başlatmış olduğu Bolaman Havza Projesi ile bölgedeki insanlarında rahat yaşaması için imkan sağlanacak. Tersine göçü başlatacak bölgeyi Türkiye’de örnek yapacak, hem yeni iş alanları açarak istihdam sağlanacak hem de elverişli tarım için önemli adımlar atılacak.

Yaptığı çalışmalarla sadece memleketi Ordulular tarafından değil Türkiye’nin her kesiminden insan Şenel Yediyıldız’a destek veriyor.

Türkiye’deki birçok sorunla mücadele ederek çözüm odaklı çalımalar yapan Yediyıldız, Küresel iklim değişikliğinin etkilerini en aza indirmek ve kuraklıkla mücadele etmek için su kaynaklarının verimli kullanılmasını sağlamak amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin araştırma önergesine imza attı.

Kendisi de bir Göğüs Cerrahisi uzmanı olan AK Parti Ordu milletvekili Şenel Yediyıldız, sağlık alanlında birçok çalışmalar yaptı. Obezite hastalığının kişi ve toplum sağlığına zarar vermemesi için yapılması gerekenlerin saptanması amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergede imzası bulunmakta.
ALS, SMA ve MS hastalıkları ile kesin tedavisi bilinmeyen diğer hastalıklarda uygulanan tedavi ve bakım yöntemlerinin incelenerek bu hastalıklara sahip kişiler ve yakınlarının yaşadıkları sorunların çözümü için yapılması gerekenlerin belirlenmesi amacıyla bir Meclis araştırması açılmasına ilişkin önergeye de imza atarak. Sağlık alanında önemli adımlar atılmasına neden oldu.

Vekil olmadan önce Ordulu siyasetçilerin bile yapamadığı birçok çalışmaya imza attı. Yaklaşık 1 milyon Ordulunun yaşadığı İstanbul’da on binlerin katıldığı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ında iştirak ettiği toplantılar da organize etti. Başhekimlik ve doktorluk yaptığı dönemde bütün hemşehrileriyle tek tek ilgilenip dertlerine çözümler buldu. Maddi manevi yaptığı fedakarlıklarla herkesin gönlünde taht kurarken Ordu’nun ve Orduluların ağabeyi Şenel Babası olmayı başardı.

ŞENEL YEDİYILDIZ KİMDİR?

1953 Ordu Kabataş ilçesi Hoşkadem Köyünde dünya’ya geldi.
İlkokulu aynı yerde bitirdikten sonra Tokat İmam Hatip Okulunda devam etti. Eğitim hayatını daha sonra Erzurum Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladı.
İlk görev yeri olarak Zonguldak ili Çaycuma ilçesi Karapınar Sağlık Ocağında göreve başladı. Askerlik görevini Yedek Subay olarak Ağrı’da tamamladı.
Atatürk Üniversitesinde Göğüs Cerrahisi ihtisasını tamamladı. 1990 yılında İstanbul Vakıf Gureba Hastanesine Uzman Doktor olarak atandı, aynı hastanede 1996-2000 yıllarında başhekim yardımcılığı 2006-2007 yıllarında ise başhekimlik görevlerinde bulundu. Ayrıca çeşitli Sivil Toplum Kuruluşlarında aktif görev alan Dr. Şenel Yediyıldız ÖNDER, MÜSİAD ve hemşehri derneklerinde aktif görev aldı.
2009 yılında İstanbul da bulunan Ordu il ,ilçe, Belde,Köy ve Mahalle derneklerinin üst kuruluşu olarak kurulan ORDU DERNEKLER PLATFORM’unda başkanlık görevinde bulundu.
Ayrıca İngilizce bilen Dr. Şenel Yediyıldız evli ve iki çocuk babasıdır.
Ak Parti 27. dönem Ordu 1. sıra milletvekili oldu.

 

Yorum Yazın