

Otogar İnşaatında İlk Kazma Vuruldu
Aybastı ilçesinin ihtiyacı olan, ilçenin Fatsa istikametine çıkışta Çukur mahalle mezarlığına varmadan yolun üst kısmında planlaması ve imarı yapılan otogarın hafriyat alımı havaların iyileşmeye başlaması ile birlikte başladı.
Çevre yolu başlangıç noktasında bulunan Aybastının çehresini değiştirecek ve trafiğini önemli ölçüde hafifletecek olan otogar projesi ilin en modern ve en gösterişli otogarı olacak. Yaklaşık bir yılda tamamlanmasını planlanan otogarda 10 adet yazıhane, polis ve zabıta kontrol noktası bay bayan mescitler tuvaletler üst katında 400 m2 lüks lokanta ve modern konferans salonu olacak.
Aybastı Belediye Başkanı İzzet Gündoğar;??Aybastının köhne, otogar olup olmadığı belli olmayan sürekli sıkıntı ve sıkışıklıkların yaşandığı bir bölgeyi halkımıza layık, görenlerin aksine yukarıda izah ettiğimiz ufku ve önünü açık gördüğümüz Aybastı?mıza modern gösterişli ve tüm hemşerilerimize yakışır bir otogarı layık görmekteyiz. Bittiğinde inşallah hepimizin gururla bahsedeceği Aybastı?mızın yüzünü ağartacak bir terminale sahip olduğumuzu hep birlikte göreceğiz. Şimdiden yeni otogarımızın tüm hemşerilerimize hayırlı olmasını diliyorum??dedi.
















