Haber Ordu Ordu Haberleri
GENEL

Adıyaman’ın Temizliği Ordu Büyükşehir’den

Bilge
02 Mart 2023 10:54
Son Güncelleme: 02 Mart 2023 10:54
Ordu Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların daha temiz bir ortamda yaşaması ve büyük önem arz eden temizlik hizmetlerinin aksamaması için deprem bölgesindeki temizlik çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Adıyaman’da görev yapan ekipler, konteyner ve çadır kentler başta olmak üzere hizmetlerin yürütüldüğü kamusal alanlarda hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.  
Adıyaman’ın Temizliği Ordu Büyükşehir’den

BÜYÜKŞEHRİN TEMİZLİK EKİPLERİ DEPREM BÖLGESİNDE HUMMALI BİR ÇALIŞMA YÜRÜTÜYOR

Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve birçok ili etkileyen deprem sonrası yaralar sarılmaya devam ediyor. Depremin ilk anından bu yana tüm birimleri ile sahada seferber olan Ordu Büyükşehir Belediyesi de Ordu Valiliği ile birlikte koordinasyon içerisinde Adıyaman’da önemli çalışmalar yürütüyor.

ŞEHRİN HER YERİ TEMİZLİNİYOR

Büyükşehir Belediyesi Parklar ve Yeşil Alanlar Dairesine bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü, depremin en çok etkilendiği illerden olan Adıyaman’da çevre temizliği ve çöp toplama çalışmalarını koordineli bir şekilde sürdürüyor. Konteyner ve çadır kentler başta olmak üzere hizmetlerin yürütüldüğü kamusal alanlarda hummalı bir çalışma yürütülüyor. Ekipler ayrıca Büyükşehir Belediyesi tarafından bölgeye sevk edilen çöp toplama kamyonları ile temizlik ve hijyen sorunun oluşmaması ve salgın hastalık riskine karşı özenle çalışmalarını gerçekleştirirken şehir içinde girilmedik yer bırakmıyor.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.