Haber Ordu Ordu Haberleri
GENEL

ASFALT İŞİ SAMSUN SINIRINA DAYANDI

admin
04 Kasım 2020 10:19
Son Güncelleme: 04 Kasım 2020 10:19
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, mahalle ve grup yollarında başlatılan asfalt ve beton yol çalışmalarında önemli mesafeler kat ettiklerini söyledi. İl genelindeki yol ağının ülke ortalamasının 4 katından fazla olduğunu ifade eden Başkan Güler, "Ordu ilimizin en önemli sorunlarının başında yol geliyor. Bizler de bu sorunları çözüme kavuşturma adına şantiyeler kurduk. Ekiplerimiz zorlu coğrafyada arı gibi çalışıyorlar” dedi.
ASFALT İŞİ SAMSUN SINIRINA DAYANDI

Türkiye'nin kırsal yol ağı en uzun ili olan Ordu'da, asfalt seferberliği sürüyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı ekiplerce yürütülen çalışmalarda, mahalle ve grup yollarında hummalı bir çalışma yürütülüyor. Bölgenin Türkiye ortalamasının iki katı üstünde yağış alması, coğrafi şartlar ve arazilerin engebeli olması çalışmaları zorlaştırsa da, ekipler 19 ilçede büyük bir özveriyle çalışmalar yapıyor.

8.5 KİLOMETRELİK GÜZERGAHTA ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Yol yatırımlarının 19 ilçede devam ettiğini dile getiren Başkan Güler, “Bunlardan birisi de Akkuş ilçemizde yer alıyor. Salman sınırından başlayıp, 8,5 kilometrelik güzergahla Akpınar ve Haliluşağı Mahalleleri üzerinden Samsun Salıpazarı sınırına bağlanacak 8.5 kilometrelik hatta emülsiyon asfalt çalışmalarımız sürüyor. Şu anda 6 kilometrelik kısım geride kaldı. 2.5 kilometrelik güzergahı da tamamladığımızda vatandaşlarımıza konforlu bir ulaşım imkanı sunacağız” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.