Haber Ordu Ordu Haberleri
GENEL

Mobil Mutfak Tırı Adıyaman’da Sıcak Yemek Vermeye Başladı

Bilge
08 Şubat 2023 10:57
Son Güncelleme: 08 Şubat 2023 10:57
Merkez üssü Kahramanmaraş’ta meydana gelen ve 10 ili etkileyen deprem sonrası Ordu’dan Adıyaman’a hareket eden mobil mutfak tırı depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılamaya başladı.
Mobil Mutfak Tırı Adıyaman’da Sıcak Yemek Vermeye Başladı

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler’in talimatlarıyla birçok iş makinası ve ekipman ile deprem bölgelerine gönderilen ekipler, yaraları sarmaya devam ediyor. Bir yandan arama-kurtarma çalışmaları yürüten Ordu Büyükşehir Belediyesi ekipleri, diğer yandan da deprem bölgelerine gönderilen mobil mutfak tırı ile depremzedelerin sıcak yemek ihtiyacını karşılıyor.

Depremin ilk gününde en çok hasar alan şehirlerden biri olan Adıyaman’a yönlendirilen ve deprem bölgesine konuşlandırılan 5 bin kapasiteli mobil mutfak tırı depremzedelere ve zorlu şartlar altında çalışan ekiplere sıcak yemek vermeye başladı.

 

 

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.