Haber Ordu Ordu Haberleri
SPOR

ORDUSPOR EFSANESİ GERİ DÖNDÜ

admin
10 Haziran 2021 16:48
Son Güncelleme: 10 Haziran 2021 16:48
Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Orduspor’da taraftarlar takımını bağrına bastı. Davul-zurna ve meşaleler eşliğinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar Orduspor’a olan sevgiyi gözler önüne sererken şehirde yaşanan bu coşku ligin adı ne kadar küçülse de Orduspor’un büyüklüğünü tekrar hatırlattı.
ORDUSPOR EFSANESİ GERİ DÖNDÜ
ORDUSPOR TARAFTARLARI ŞEHRİ MOR-BEYAZA BÜRÜDÜ Mazisi başarılarla dolu geçmişte Avrupa kupalarında mücadele eden Orduspor, düştüğü Amatör Lig’deki onurlu mücadelesinin ardından Kulüp Başkanı Savaş Şimşek önderliğinde BAL’a geri döndü. Koronavirüs salgını dolayısıyla ertelenen ligler dolayısıyla taraftarın Orduspor’a olan hasretini katlanarak büyüdü. Liglerin açılması ve müsabakaların oynanmaya başlaması ile Orduspor taraftarları takımlarına kavuşmanın sevincini yaşadı. Orduspor taraftarları müsabakalar öncesi bir araya gelerek şehri mor-beyaz renklere boyadı. Davul-zurna ve meşaleler eşliğinde tezahüratlarda bulunan taraftarlar Orduspor’a olan sevgiyi gözler önüne sererken şehirde yaşanan bu coşku ligin adı ne kadar küçülse de Orduspor’un büyüklüğünü yeniden hatırlattı. Taraftarların coşkusu müsabaka öncesi stada gelen takım otobüsü ile iki katına çıktı. Büyükşehir Belediyesi önünde takım otobüsünü karşılayan ve stadyuma kadar eşlik eden taraftarların coşkusu hem futbolcuları hem de yöneticileri mutlu etti. Taraftarların bu sevgi seli takım otobüsünün 300 metre mesafede bulunan 19 Eylül Stadyumuna 30 dakikada ulaşmasına yol açtı. Takımla bütünleşen Orduspor taraftarı verdiği mücadele dolasıyla Kulüp Başkanı Savaş Şimşek’e de teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.