Haber Ordu Ordu Haberleri
KÖŞE YAZILARI

RAMAZAN COŞKUSU 19 İLÇEDE SÜRÜYOR

admin
12 Nisan 2022 13:14
Son Güncelleme: 12 Nisan 2022 13:14
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen etkinliklerle Ramazan ayı Ordu’da dolu dolu geçiyor. Ramazan boyunca iftar sonrası Ordu Kültür Sanat Merkezinde (OKSM) düzenlenen etkinliklerde vatandaşlara unutulmaz bir Ramazan ayı yaşatan Büyükşehir Belediyesi, etkinlik tırıyla da Ramazan coşkusunu 19 ilçeye taşımaya devam ediyor.
RAMAZAN COŞKUSU 19 İLÇEDE SÜRÜYOR
İLÇE PROGRAMLARININ ADRESİ PERŞEMBE OLDUETKİNLİK TIRI İLÇELERİ GEZİYORRamazan ayının 10. gününde etkinliklerin adresi Perşembe ilçesi oldu. Saat 14.30-18.30 saatleri arasında Hacivat-Karagöz, Deneylerle Bilim, Çocuk Tiyatrosu, Aşuk Maşuk, Yetişkin Oyunu, Tasavvuf Müziği, Sohbet-Kuran tilaveti ve dua ile hem çocuklar hem de yetişkinler unutulmaz bir Ramazan coşkusu yaşadı.ETKİNLİKLER TAM NOT ALDIPerşembe Belediyesi Meydanında düzenlenen etkinlikler vatandaşlardan tam not aldı. Eğlenceli bir gün geçirdiklerini ifade eden çocuklar, etkinliklerin devamını dileyerek Başkan Güler ve ekibine teşekkür etti.  

Yorum Yazın

Yorum yazarak topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.