Ordu Büyükşehir Belediyesinin kültür sanat etkinlikleri aralık ayı programı kapsamında Michael Haneke’nin yönetmenliğini yaptığı “Mutlu Son” filmi Ordulularla buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediyesi Kültür, Turizm ve Sanat Dairesi Başkanlığı tarafından hazırlanan aralık ayı etkinlikleri devam ediyor. Ordu Büyükşehir Belediyesi bu kapsamda Yönetmenliğini Michael Haneke’nin yaptığı, başrollerinde ise Isabelle Huppert, Toby Jones ve Mathieu Kassovitz yer aldığı “Mutlu Son” filmini izleyici ile buluşturdu. VATANDAŞLAR ETKİNLİKTEN MEMNUN Ordu Büyükşehir Belediyesi Karadeniz Tiyatrosu’nda HES kodu ve hijyen kurallarına riayet edilerek gerçekleştirilen film gösterimi öncesi Büyükşehir Belediyesi tarafından etkinliğe katılan vatandaşlara mısır ve gazoz ikram edildi. Dram türünde hazırlanan ve bitmek bilmeyen aile sorunları ve sırlarını konu edinen “Mutlu Son” filmi izleyicilerin beğenisini kazandı. Film gösterimi sonrası duygu ve düşüncelerini dile getiren vatandaşlar, etkinlikle güzel bir akşam yaşadıklarını belirterek Ordu Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini ilettiler.
Yorum yazarak
topluluk kurallarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Haber Ordu hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Yorum Yazın